Куди звертатись: де в Кам’янському отримати медичну допомогу при травмуванні

17 жовтня відзначається Всесвітній день травм. Його мета – звернути увагу громадськості на причини і наслідки травм, а також підвищити обізнаність щодо профілактики травматизму, нагадали в міському медичному центрі здоров’я та медицини спорту Кам’янського.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, травми є однією з основних причин смерті та інвалідності в усьому світі. Розрізняють травматизм промисловий, сільськогосподарський, побутовий, вуличний, транспортний, спортивний, дитячий, військовий.

Якщо уникнути травми не вдалось – у Кам’янському по медичну допомогу можна звернутись цілодобово до травмпункту міської лікарні швидкої медичної допомоги за адресою вул. Вячеслава Чорновола, 79А. 

Також цілодобово працює травмпункт центру первинної медико-санітарної допомоги №3 за адресою: бульвар Будівельників, 23 (лівобережна поліклініка).

У центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 можна звернутись по допомогу до лікаря-травматолога за адресами: проспект Свободи, 20А, вулиця Менделєєва, 21 та бульвар Будівельників, 23 (тел. реєстратури 067 235 13 02).

Більш детальну інформацію можна отримати в контакт-центрі ЦПМСД №3 за телефоном: 067 461 30 58.

Ще новини

Leave a Comment